Serveis

Els nostres serveis

Oferim tot tipus de serveis relacionats amb el diseny d’interiors, les reformes i el mobiliari. Som experts en serveis integrals i projectes complerts per a la llar, amb anys d’experiència i els projectes complerts 

Disseny d'interiors

A Arquinterior som especialistes en disseny d'interiors per a tot tipus d'espais, des de residències privades fins a projectes comercials i empresarials. Creiem que l'interiorisme és una part fonamental en la creació d'espais acollidors i funcionals, que reflecteixen la personalitat i les necessitats dels nostres clients.

Interiorisme

És per això que per fer la feina ben feta i cuidar cada detall comptem amb:

  • Estudi amb Autocad per aconseguir la millor distribució de l’espai.
  • Asssorament amb els diferents industrials.
  • Renders 3D personalitzats per a cada client.
  • Garantía de la feina ben feta.
  • Els millors fabricants per realitzar les nostres reformes i decoracions.

Complements i materials

Disposem de les millors marques  a nivell nacional i internacional per fer les nostres decoracions i oferir servei , qualitat i acabat als nostres clients.

Distribuïdors oficials de les marques més reconegudes

Som distribuïdors oficials de les marques més reconegudes en l'àmbit nacional i internacional, pioners amb disseny i solucions al servei de la llar.

Per exemple: Bywellness / Parador / Liebherr / fruncitex / Instabilelab / Simon / Aparici / deyban /
Caleido calor / icónico / frecan / effe / Quinti / Sianadeck

Reforma integral

Pensem, disenyem i creem el teu projecte, i el portem a la realitat.

A Arquinterior, estem compromesos a oferir un servei de reformes de la més alta qualitat. La nostra prioritat és satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients, per això realitzem reformes personalitzades i a mida per a cada projecte.

Reformes

Tenim una àmplia experiència en realitzar reformes integrals de habitatges i contract. Comptem amb un ampli equip de professionals i especialistes per portar a terme a la realitat les necessitats dels nostres clients.

Arquinterior ens enorgulleix mostrar diverses imatges de projectes elaborats, en els quals podeu veure les reformes abans i després dels nostres clients. Cada projecte és únic i està dissenyat per a satisfer les necessitats i estil dels nostres clients.

Coordinació i direcció d'obres

Dirigim i controlem totes les fases de l'obra per a fer realitat el teu somni.

Selecció i coordinació

Triem i t'assessorem en la tria de tots els materials, els colors, les textures... amb la finalitat de poder realitzar una feina única i adaptada a tu.

Comercialització i distribució

Treballem amb firmes de gran qualitat per a poder distribuir-te els millors materials i la millor duració dels mateixos.

Mobiliari tècnic

Joan Viñas, dissenyador tècnic de mobiliari realitzarà el teu disseny tenint en compte la seva
fabricació per grans fàbriques del sector a preu competitiu.
Trobrareu tot tipus de variants a escollir per aconseguir el resultat més exacte i adient pel teu
espai.

Perquè nosaltres?

Arquinterior és el resultat de la unió d´un estudi d´interiorisme amb el mobiliari de qualitat i la integració del nostre concepte de mobles tècnics.

La finalitat és garantir al client un servei global de les seves necessitats, mobiliari, il·luminació, complementació, decoració i estilisme.

Disposem d´un equip professional que garanteix una reforma dinàmica i de qualitat, coordinat pel nostre tècnic d´interiors, el qual realitzarà un seguiment, control d´acabats i mides fins al final de la reforma i decoració.

Assessorem i subministrem tot tipus de materials i necessitats per a la vostra llar. El concepte és realitzar una reforma pensada i dissenyada per a la decoració final, aconseguint ambientacions molt funcionals, decoratives i amb un elevat concepte d’interiorisme.

Arquinterior

El que els nostres clients opinen...

Reformes integrals

Serveis integrals per a la teva llar. Interiorisme, mobiliari i reformes.

Contacte

Segueix-nos

© 2023 Created by Spreadit.es

CatalanEnglishSpanish